2023-11-03 Novinky - produkty

Připojte se k diskuzi Alfa Laval Net zero launch #5 a zjistěte, jak byste mohli pomoci urychlit energetickou transformaci!

Přicházíme s dalšími nápady a iniciativami k urychlení energetické transformace. Již 15. listopadu budou naši odborníci diskutovat o tom, jak může společnost Alfa Laval podpořit zákazníky na cestě k nulovým emisím.

Hlavní témata diskuze Alfa Laval Net zero se budou točit okolo našich hlavních pilířů udržitelnosti, energetické účinnosti, čisté energie, cirkulace a úspoře vody, Cílem je popopřit všechny druhy průmyslových odvětví a aplikací na energetickém trhu.

"Rok 2023 byl významný pro udržitelná řešení zde v Alfa Laval. Toto je letos poslední diskuze takového druhu a stále máme tolik co sdílet se světovými průmyslovými odvětvími. Jsem nadšený, že naše pozvání k diskuzi přijali takoví odborníci.“ říká Thomas Møller, výkonný viceprezident energetické divize Alfa Laval.

Čisté technologie jsou srdcem obchodní nabídky společnosti Alfa Laval na energetickém trhu. Energetická efektivita, čistá energie, cirkulace a úspora vody jsou hlavními benefity, která řešení Alfa Laval svým zákazníkům po celém světě nabízí.

Dalším klíčovým prvkem našeho podnikání jsou dlouhodobá partnerství. Alfa Laval je autorem nejnovějších úvah o inovativních technologiích, které zvyšují zisky, snižují náklady a zlepšují udržitelnost. Diskuze Net zero shrne několik klíčových příkladů z praxe, kde naše řešení přispěla k optimalizaci na energetickém trhu. Pokud se s námi chcete podílet na tvorbě lepší budoucnosti, nenechte si ujít debatu Alfa Laval Net zero, která se bude konat 15. listopadu 2023 ve 14:00. Zjistěte více a přihlaste se na událost zde:

https://www.alfalaval.com/info/event/netzerolaunchevent/

 

Štítky

Vše
web - 640x360 Launch event Linkedin No5 1200x628-1

Související informace: