2024-09-23 Novinky - produkty

Společnost Alfa Laval představuje v Brně špičkové servisní středisko

Společnost Alfa Laval nedávno v Brně s hrdostí otevřela špičkové servisní centrum, které představuje významný milník v úsilí firmy o rozšíření servisních možností v celém tomto regionu. Toto nové centrum, které se strategicky nachází poblíž hlavních dopravních tahů, převratně zlepší efektivitu logistiky a poskytování služeb.

Slavnostní otevření

Slavnostní otevření dne 13. června 2024 bylo významnou událostí, které se zúčastnili klíčoví zástupci místního vedení včetně Karla Valáška, Branislava Bednariče, Radka Tůmy a Barbory Medo. Připojili se k nim také pracovníci středoevropské servisní organizace, zaměstnanci servisního střediska a významní hosté z GSO, jako např. Diana Jenning, Sander Hoppezak, Ryan Cook a kolegové z Mid Europe Sales.

Nejdůležitější informace o vybavení

Brněnské servisní centrum s výrobní plochou téměř 400 metrů čtverečních a kancelářskou plochou 172 metrů čtverečních je navrženo tak, aby zvyšovalo bezpečnostní standardy, které jsou klíčovým prvkem globálního poslání společnosti Alfa Laval. Zařízení nabízí komplexní škálu služeb pro deskové výměníky tepla všech typů a velikostí až do DN300 a dokáže provádět různé servisní práce pro dekantační odstředivky na rotačních systémech. Kapacitně je navrženo pro servis až 25 000 deskových výměníků ročně. Kvalitu poskytovaných služeb podstatně zvýšily investice do nových zásobníků na chemikálie, zdvihacího zařízení, UV komory a mycích zařízení. Servisní centrum má k dispozici také zasedací místnost pro 25 osob, což umožňuje konání porad a školení pro interní i externí zájemce.

162-Alfa-Laval-Brno-service-center-2-0.jpg

Závazek udržitelnosti

V souladu se závazkem společnosti Alfa Laval k udržitelným řešením a odpovědnosti vůči životnímu prostředí je nové servisní centrum vybaveno moderním systémem pro úpravu vzduchotechniky v oblasti chemického čištění a propracovaným filtračním systémem v oblasti penetračního barvení. Zařízení využívá obnovitelné teplo ze spalovny odpadů prostřednictvím dálkového vytápění, kontroluje všechny nebezpečné látky vznikající během procesu čištění a zajišťuje třídění veškerého vzniklého odpadu. Tato vylepšení nejen zvyšují kvalitu poskytovaných služeb, ale zároveň minimalizují provozní dopady na životní prostředí.

Štítky

Vše

Související informace: